Kragerø Musikkorps Kmk

Litt om Kragerø musikkorps.

Kragerø Musikkorps er et amatørkorps med medlemmer i ulike aldersgrupper. Vår dirigent er fra høsten 2012 Thorleif Andersen fra Herre.
Medlemmenes alder er fra 15 år og oppover. det er ingen øvre aldersgrense. Det er stor spredning på aldersfordelingen i korpset.

For tiden er vi ca 40 aktive medlemmer. (Totalt  ca 50 stk). Vi har øvelse hver onsdag fra kl. 18.30 - 21.00 i kantina på Kragerø videregående skole.

Vi mener selv vi holder et bra musikalsk nivå for tiden, og at vi har et godt sosialt miljø i korpset.

Variasjonen er stor på hva korpset deltar på. Vi spiller selvfølgelig 1. og 17. mai, men vi avholder også årlige konserter på vårparten. Disse konsertene har ulike temaer. Hver sommer holder vi sommerkonsert på Lilletorvet i sentrum. Denne konserten er en avslutning på sesongen for oss. To helger i året har vi seminarer. De holdes enten hjemme på vårt faste øvignslokale, eller vi reiser bort. Noen ganger leier vi inn eksterne instruktører. De siste årene har korpset også hatt en egen adventskonsert, i tillegg til at vi deltar på den årlige tradisjonelle julekonserten i kirken for kor og korps.

Kragerø musikkkorps er også et av arrangørkorpsene for Kragerøfestivalen.

I 2017 er korpset 150 år!

Ønsker du at vi skal utføre spilleoppdrag for deg, så gjør vi gjerne det også.

Utskriftsvennlig versjon