Kragerø Musikkorps Kmk

- Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

Tur for medlemmer til Phantom of the Opera - oppsetning i Oslo september 2018

Det er kjøpt inn  40 billetter til forestilling 22.09.18. Vi starter påmelding til høsten. Første prioritet har medlemmene, så deres samboere/familie. Blir det plasser til overs går vi ut til venner og bekjente.

~Andrew Lloyd Webber er streng med hvem som får sette opp musikalen hans «Phantom of the Opera». Nå skal produsent Karianne Jæger sette den opp i Norge.

SYDNEY: Anthony Warlow og Ana Marina spilte hovedrollene i oppsetningen i Sydney i 2008.
Den kalles en av verdens største musikaler, og har spilt for fulle hus både i London og New York i flere ti år. Nå kommer «Phantom of the Opera» til Norge for første gang.

PRODUSENT: Karianne Jæger har forhandlet med eierne i London i fire år før de sa ja.
Foto: John Andresen
Andrew Lloyd Webbers verdenskjente musikk skal spilles av et stort orkester på Folketeateret høsten 2018. Det er den unge produsenten Karianne Jæger i Scenekvelder som har skaffet rettighetene til musikalen.
Forhandlingene har pågått i over fire år.

I 2014 kom «Phantom of the Opera»-produsentene til Norge for å vurdere Jægers arbeid i «Billy Elliot».
– Premieredager er jo nervepirrende nok, og det ble ekstra spennende når jeg visste at de satt i salen for å vurdere arbeidet vårt. Det var mye som stod på spill, forteller Jæger.
Produsenten forteller at hun først fikk beskjed om at nivået var godkjent, men så fulgte harde forhandlinger om penger. Budsjetter som skulle godkjennes, for 25 prosent av omsetningen for «Phantom of the Opera» går til de som eier rettighetene.
Jæger har høye ambisjoner for den norske oppsetningen av musikalen, og vil skape en følelse av West End.

Utskriftsvennlig versjon