Arkiv 2016

Stående applaus for Blues Brothers

Denne vintere har KMK hatt prosjekt Blues Brotherskonsert.

I tillegg til korpsets egne medlemmer og solister hadde vi med oss følgende musikere:

Vokal: Bjørn Årseth, Kristian Andersen og Ingvild Barland

Bass: Jan Bjørndal

Gitar: Jørn Henning Isaksen

Tangenter: Arne Astad

Trommer: Tarek Kristiansen

Dirigent Thorleif Andersen

Endelig var det tid for konsert. Kragerø Kirke var først på programmet. I en nesten fullsatt kirke fikk publikum i Kragerø fikk levert en kjempekonsert i kirken denne kvelden. Kanskje med det som kan kalles verdens største blues band, med nesten 50 medlemmer.
Med kveldens aktører som nevnt over ble det ett forrykende konsert, hvor Bjørn Årseth bidro med litt historie rundt Blues Brothers og denne legendariske filmen.

Det hele toppet seg når Ingvild Barland kunne ikle seg rollen til Aretha Franklin, for en fantatisk tolkning av Think. Det var vel ikke en sjel i kirkerommet som kunne sitte stille.

Under Gospellåten The Old Landmark fikk publikum oppleve to dansende damer i salen, Hege og Vibecke som fikk stemningen ytterligere opp.

Sweet Home Chicago ble en forrykende seanse av musikk, alle i bandet fikk sin soloavdeling med virkelig swingende improvisasjoner. Korpsets medlemmer Unni H. Kristensen (althorn, ikke et veldig vanlig instrument i blues band. ) og Leif Nicolaysen (altsax) bidro med flotte improvisasjoner. Verken blues eller improvisasjoner er det som er mest vanlig i korpsmiljø. Dirigent Thorleif Andersen avsluttet denne solostafetten med en trompetsolo.

Til avslutning ble det Jailhouse Rock, men publikum ønsket mer og det ble gjenhør med Think og Ingvild Barland, og til slutt kunne publikum rusle ut i vårkvelden med Jailhouse Rock i dansefoten.

Kragerø Musikkorps takker publikum for trofast oppmøte på våre konserter. Sangere og band for et forrykende morsomt samarbeid, dirigenten som klarte å få oss ut av "trauste" korpstakter og ikke minst arrangementskomiteen i korpset for en flott konsert.

Det blir sannsynligvis muligheter for gjenhør med konserten lørdag 11. juni i Kragerø sentrum.

Vi hørs!!!

Blues Brothers
Klikk på bildet for å se i stort format.