Arkiv 2016
    - Kragerø Musikkorps 150 år

BLUES BROTHERS

KONSERT MED KRAGERØ MUSIKKORPS OG GJESTER

Lørdag 16. april inivterer Kragerø musikkorps til konsert i Kragerø kirke kl. 17.00.

Det blir en konsert med skikkelig "trøkk", hvor korpset med gjester fremfører musikk fra den kjente filmen BLUES BROTHERS. Musikken fra denne filmen er tidløs herlig, fengende blues.

Med oss denne gangen har vi  tre vokalister; Bjørn Årseth, Kristian Andersen og Ingvild Barland.

I "kompet" får vi hjelp av Jørn Henning Isaksen på gitar, Jan Bjørndal på bass, Arne Astad på tangenter (piano/orgel), Tarek Kristensen på trommer og Audun Solbekk på munnspill.
Dirigent er vår faste, gode: Thorleif Andersen.

Musikken er altså hentet fra filmen BLUES BROTHERS fra 2000, som handler om Jake og Elwood Blues, to forbryterbrødre med musikk i blodet, som sprer skrekk og gru i sine forsøk på å starte opp igjen sitt gamle band. I hælene har de politiet, hevngjerrige nazister og en mystisk kvinne, som er klar til å drepe Jake for enhver pris. Regissøren John Landis har fylt rollelisten med mengder av kjendiser som John Candy, Ray Charles, Twiggy, aretha Franklin, James Brown, Carrie Fisher og til og med Steven Spielberg. Resultatet kan bare bli filmen som har alt - fra total vandalisme til utrolig bra musikk.

NB! Konserten spilles også i Tokestua, Drangedal lørdag 23. april kl. 17.00.