Nyttårskonsert 27. januar 2013

27. januar 2013 kl 1800 inviterer Kragerø Musikkorps til storkonsert i Kragerø Kirke.

Vi har invitert Didrik Solli-Tangen og Kragerø Kantori. Kveldens program er spekket med godbiter, selvfølgelig med Solli-Tangen i fokus som sangsolist.
De aller fleste kjenner til Didrik Solli-Tangen fra opptredener i tv, radio og konserter.
Kantoriet er godt kjent i lokalmiljøet der de bidrar med flotte musikkopplevelser og andre kulturelle innslag.

Didrik ble nasjonalt kjent etter sin deltakelse i Melodi Grand Prix med sangen "My Heart Is Yours", skrevet av Hanne Sørvaag/Fredrik Kempe.
Den 6. Februar 2010, vant Didrik i finalen som tok sted i Oslo Spektrum. Tre måneder senere representerte han Norge, i Norge, under Eurovision Song Contest på Telenor Arena.

Etter Grand Prix sirkuset har Didrik medvirket på mange konserter i Norge og i utlandet. Både klassisk, storband og pop. Didrik har sunget for over 700 000 mennesker i Berlin, blitt intervjuet av CNN, medvirket under Klassisk Julekonsert fra Vang kirke, som ble sendt i Norge, USA og en rekke andre land og han har oppnådd sin aller største drøm; å synge med opera legenden José Carreras.

Didrik er i dag heltids student ved den anerkjente Barratt Due Institutt for utøvende musikk i Oslo. Selv om norske medier refererer ham som "opera sangeren", er Didrik selv svært bevisst på det faktum at det tar mange år med intens trening før han kan bruke en slik etikette på seg selv. Didrik går i dag i lære hos Kjærsti Ekeberg og blir coachet regelmessig av internasjonalt anerkjente John Lidal.

Kragerø Kantori ble stiftet i februar 1993.
I dag består koret av 51 medlemmer med formål å synge både flerstemt kirkemusikk og allmenn musikk på et så høyt nivå som mulig.
Dette er et svært aktivt kor som øver intenst ukentlig utenom ferietidene.
Koret er knyttet til Kragerø kirke og har stor glede av å synge der. Hele koret, eller korgrupper, synger ved mange gudstjenester og ved spesielle anledninger. Koret synger også flere konserter i Kragerø kirke og byen for øvrig.
Korets dirigent er Robert Carding.

I løpet av konsertkvelden vil det bli mange flotte musikkopplevelser med solist og korps og dessuten med alle aktørene sammen.

Følgende kan nevnes fra det foreløpige repertoaret:
My heart is Yours, Anthem fra Chess, Ave Maria (Schubert), The music of the night fra Operafantomet, You Raise Me up, Time to say goodbye + andre flotte og fengende musikkstykker.

Konserten starter kl 1800 søndag 27. Januar 2013, dørene åpnes kl 1730.

Entre: Kr 200.
Billetter fåes kjøpt hos medlemmer i korpset, Paulsen AS klær og sko eller ved inngangen på konsertdagen.

Velkommen!