Julekonsert i Kragerø kirke

Kragerø musikkorps arrangerer julekonsert i Kragerø kirke søndag 01.12 kl 18.00.

Til årets konsert har vi invitert Kragerø jentekor med dirigent Robert Carding.

"Kragerø jentekor ble stiftet i 1994 med formålet å synge flerstemt tradisjonell musikk på et høyt nivå. I dag består koret av flere og flere medlemmer som møter dette kravet, og ut over det har de noen æresmedlemmer - det vil si tidligere medlemmer - som er med ved spesielle anledninger. Koret synger ved konserter og gudstjenester og er tilknyttet Kragerø kirke".

Det blir sang av koret  samt solistinnslag av Robert Carding og vår egen dirigent Thorleif Andersen. Jentekoret vil også delta sammen med korpset på et par låter.

Vi kan tilby masse flott julemusikk i litt ulike genre, og vi gleder oss til å kunne spre julestemning på denne første søndagen i advent.

Read file
 Plakat