VEL OVERSTÅTT 17. MAI

17. MAI ER VEL OVERSTÅTT - DET BLE EN FLOTT DAG I  FINT VÆR

17. mai feiringen og -spillingen er over. Det ble en flott dag i fint vær, og fremmøte for vår del var historisk (?) Veldig bra! Nå venter utekonserter og sommerkonsert, og vi håper på like godt oppmøte framover. Den første utekonserten ble avlyst onsdag 22.05 grunnet dårlig vær. Neste konsert er i Sannidal onsdag 29.05. Da håper vi at regnet holder seg borte.

Onsdag 5. juni spiller vi på Skåtøy. Det gleder vi oss til. Det ble veldig hyggelig i fjor, og vi tror det blir suksess også i år.

Lørdag 8. juni avslutter vi sesongen med konsert på Lilletorvet og sommerfest hos Inge........