1. MAI

Godt fremmøte og bra spilling 1. mai

Både til morgenparaden og til ettermiddagstoget var det godt fremmøte denne 1. mai. I alt møtte 26 musikanter til paraden kl 08.30 om morgenen. Det er alltid spenning knyttet til denne første turen, som vanligvis blir som en "treningstur" å regne. Men, i år låt det veldig bra, og vi må være fornøyde med at så mange møtte opp.

Til demonstrasjonstogen kl 15.00 var vi faktisk enda noen flere, og det var godt "trøkk" i marsjene gjennom byen.

Det var også mange som møtte opp på kirketomta for å høre på appeller og tale. Desverre ble dette litt "langdratt", og publikumsantallet gikk nok noe ned innen alle var ferdige med å si sitt. For musikantene ble det en kald, lang og "luftig" (det blåste veldig)tid på "haugen", og det var ikke helt lett å stå stille.......

Jeg vil tro de fleste syntes det var godt å komme hjem.... Men, vel blåst kjære venner. Dere gjorde en kjempejobb. Jeg er stolt av å representere Kragerø musikkorps.

Bente Elise
ref./korpslederass./tamburmajor