SEMINAR PÅ KRAGERØ RESORT

Seminar ble avholdt helgen 2.-3. mars på Kragerø Resort (SPA-hotellet).

Kragerø musikkorps avholdt seminar på Kragerø Resort lørdag 2. mars og søndag 3. mars.

Lørdag var det gruppeøvelser med henholdsvis treblås og messig. Instruktør for treblås var Arild Andersen. Torleif tok seg av messingen.

Hotellet serverte en god lunsj på dagen, og en fortreffelig middag senere på kvelden (for de som ble igjen).

Lørdag ble det også avholdt årsmøte med etterfølgende medlemsmøte. Referat fra medlemsmøte er sendt pr epost til alle medlemmene.

Søndag var det fellesøvelse. Tilbakemelding om litt lite spilling. Men, en avgjørelse om å avslutte tidligere enn planlagt ble gjort, da det i utgangsppunktet var litt "tynt i rekkene" på seminaret.

Allikevel et OK seminar. Hyggelig middag med rødvin m.m. og hyggelig samvær.

Noen fikk seg også en dukkert søndag morgen før frokost.

VEL BLÅST