Fra galleriet

Intervju

An American in Paris

Fullsatt kirke

Kragerø musikkorps sin storslåtte nyttårskonsert i Kragerø kirke ble en enorm suksess. Didrik Solli-Tangen tok Kragerø med storm, kantoriet sørget for en fin helhet og korpset var på sitt aller beste.

Takk til alle som var med og gjorde denne kvelden i Kragerø kirke til en fantastisk opplevelse. Det ble så absolutt vellykket, og publikum storkoste seg i en fullsatt kirke.

Det er ikke annet å si om denne konserten, enn at den var en musikalsk nytelse fra "ende til annen". Programmet var variert og spennende, med et bredt innhold av "godbiter".
Konferansier Per Apelseth klarte på sin særegne måte å "binde konserten sammen", og jammen klarte han ikke å "banne i kjerka" også.

Før konserten tok jeg for meg programmet, og sto klar til å notere (innimellom fotograferingen)og presentere hvert fremførte nummer. Papiret jeg skrev på ble en lang liste med superlativer. Det er lettere å nevne opp disse, enn å beskrive hver låt. Åpningen av konserten var fantastisk, og siden ble det; storslått, rytmisk, nydelig, morsomt, vakkert, superbra, stemningsfullt, proft og svingende m.m. Korpset var helt fantastisk - hvilken presisjon, og veldig godt akkompagnert. Didrik passet korpset som "hånd i hanske", og det manglet ikke på godord og ros etter konserten.

Avslutning er viktig, og denne ble en overraskelse utenom programmet. Kragerøs egen Hanna Carding fremførte, sammen med Didrik Solli-Tangen, samt kantoriet og korpset; "Time to say goodbye". Da var det som taket løftet seg i kirken. Publikum fikk gåsehud og "lykken var fullkommen".

Stor honnør til konsertkomiteen og stor takk til vår dyktige dirigent Torleif Andersen. Du kan være stolt av denne gjengen, Torleif.

med hilsen
Bente E. L.