Arkiv 2015

STORBANDKONSERT 18. APRIL 2015
Geir Pedersen og Stine Barland Thorsen

Vår faste dirigent på piano

Kapellmester Trond Pedersen

Konsert i Kragerø kirke

lørdag 18. april -15 kl. 17.00

«IN THE MOOD»

Kragerø musikkorps inviterer til Storbandkonsert i Kragerø kirke lørdag 18. april kl. 17.00.

Vi har med oss Stine Barland Thorsen (vokalist), som med sin flotte stemme bidrar til en ekstra flott musikalsk opplevelse.  Med oss er også Geir Pedersen (saksofon) - som godt på vei har hjulpet oss inn i storband-modus - Petter Dahlgren (gitar), Jan Bjørndal (bass), Svein Andresen (trommer) og korpsets egen dirigent Thorleif Andersen, for anledningen på piano og trompet.

Konsertens musikalske leder er drammenseren Trond Pedersen.

Vår gjestedirigent er en allsidig musiker, komponist, arrangør og produsent som vi musikanter i Kragerø musikkorps er så heldige å bli kjent med. Trond Pedersen spiller selv trombone, slagverk og el-bass. Han har lang erfaring fra korps, som instruktør, dirigent og ikke minst musikant.

Trond startet sin karriere som musikant i Strømsø Guttemusikkorps i 1976. Senere har han spilt i, og dirigert, ulike korps og storband og hatt spillende vikariater i flere symfoniorkestre. Trond Pedersen har også samarbeidet med flere kjente artister; blant annet Atle Pettersen, Frode Thingnæs, Jens Wendelboe, Jonas Fjeld, Karin Krog, Ole Edvard Antonsen, Wenche Myhre, Åge Aleksandersen, Brazz Brothers og nå også Kragerø musikkorps.

I tillegg til å være aktiv som dirigent, komponist og arrangør, jobber Trond også som studiomusiker i div. radio/Tv/platestudioer.

Trond Pedersen har arrangert flere av de stykkene vi skal spille på konserten i Kragerø kirke 18. april, og det er en stor glede for oss at han – etter å ha instruert oss på et seminar – gjerne vil dirigere oss også under selve konserten.

Trond er en hyggelig fyr, som vi har stor respekt for. Vi ser derfor virkelig fram til samarbeidet og konserten med stor entusiasme - inspirert av gjestedirigenten til virkelig å bli «In The Mood».

Billetter fas kjøpt av korpsets medlemmer, eller ved inngangen konsertdagen.

Billettpris kr. 150,-