Arkiv 2015

Kompet

Geir og Stine

Thorleif

Helgen 28.02 - 01.03 var det seminar på Kragerø videregående skole med dirigent og arrangør TROND PEDERSEN

Et vellykket, morsomt og swingende seminar med Trond Pedersen som dirigent.

Hele korpset var samlet beggge dagene, og lørdagen ble brukt til gjennomgang av låtene arrangert av Trond. Søndag spilte vi gjennom de andre "korpslåtene", og så dirigert av Trond - som kommer til å dirigere hele konserten den 18. april!

Vi var "fullt band" denne helgen med vokalist Stine Barland Thorsen, trommis Svein Andresen, gitarist Petter Dahlgren og basssist........ Thorleif spilte piano og bidro også på trompet. Og - sist, men ikke minst - Geir Pedersen spilte altsax.

Mye spilling, og sang, denne helgen, og vi sitter igjen med en veldig god følelse: DETTE BLIR MORO!

Takk for en fin helg på seminar!