Arkiv 2015

KORPSET I GODT LUNE

KONSERT 18. APRIL 2015

Kragerø musikkorps virkelig "In the mood"

"Gratulere med suksess.Tror ikke korps kan spille storbandmusikk bedre enn dette".

Sitat fra tidlligere klarinettist i korpset

"Tusen takk til dere også !! Dette var et kjempeflott prosjekt å få være med på. Det hele blei toppet med en utrolig flott konsert med et veldig entusiastisk og inspirerende publikum. Masse positive tilbakemeldinger. Utrolig gøy å høre korpset låte som et storband - med flotte solister fra egne rekker. Jeg håper vi kan finne på mere gøy sammen - og......... Trond har også flere spennende ting på lager".

Sitat fremtredende saksofonist under konserten

Takk til dere alle for en strålende konsert. Hadde ikke i min villeste fantasi trodd vi var i stand til å få det til å svinge så bra! Takk for ideen , takk til Geir P som ble edderkoppen i det nettet vi trengte for å knytte kontakter så vi kunne klare å komme " in the mood". Er dritstolt av dere alle!

Sitat fra ekstubaist, nå "ansatt" i "kjøkkenavdelingen"