For medlemmer
    - Tur til Århus september 2017
    - Phantom of the Opera

Italiatur

5. - 9. september 2012 drar Kragerø Musikkorps på tur til Italia. Turen går til Gardasjøen hvor vi skal spille konserter, nyte italiensk mat, drikke og kultur.

Vi er heldige som har fått med oss nesten alle medlemmene på denne turen, vi har også med oss dirigenten vår Jørn Sverre. Det betyr at vi kan legge opp til å spille konserter med musikk som krever full besetning og direksjon. Det har vi ikke gjort for ofte de siste årene. Korpsets medlemmer blir også mer sammenspleiset når gode opplevelser deles.
Gardasjøen er den største Italienske innsjøen, og har en vakker beliggenhet med sterke kontraster fra det flate landskapet i syd til de stupbratte Dolomittene i nord. Klimaet er også behagelig ved Gardasjøen - og normaltemperaturen i september ligger på ca 24 varmegrader. Garda by har en vakker gamleby fra middelalderen.

Vi besøker Verona hvor vi blir vist rundt i Romeo og Julies by. Vi får se det kjente amfi-teateret, Piazza Bra og selvfølgelig Romeo og Julies balkong og etter besøket her besøker vi en lokal vingård på vei tilbake til Garda by. I Garda by kan vi besøke det lokale markedet, dra på utflukt med en av de mange båtene på Gardasjøen, eller bare slappe av i hyggelige omgivelser.
Lørdag får vi med oss lokalguide og drar på heldagsutflukt til flotte Venezia og får en fantastisk utsikt ettersom vi nærmer oss Markusplassen med båt. Vi får se Sukkenes bro, de trange kanalene og Markus katedralen.

Hvor og når vi skal spille konserter er ikke helt ferdig planlagt ennå, men info kommer.

Dette blir en super oppkjøring til høstsemesteret.

Get Adobe Reader Read file
 Oppdatert program Garda